Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Тушкований кролик з яблуками

 
«Тушкований кролик з яблуками»:

— тушка кролика — 1 шт. (приблизно 1.5-2 кг);

— сіль — 1 ст. ложка;

— мелений перець — 1 ч. ложка;

— лимон — 0.5 шт;

— соняшникова олія — 20-30 мл;

— морква — 1 шт.;

— цибуля — 1 шт.;

— яблука — 2-3 шт.;

— вода — 2 склянки.
Рецепт приготування тушкованого кролика з яблуками:

Тушку кролика вимити, висушити рушником, обробити на порційні шматочки, бажано середнього розміру. Кілька шматочків кролятини можете залишити для приготування дієтичного супу. Змішати сіль з перцем, посипати цією сумішшю м’ясо, перемішати. Лимон розрізати на кілька часточок, вичавити сік, полити ним кролика, перемішати м’ясо, щоб воно просочилося соком.

Далі розігріти масло у великій сковороді. Відправити в кипляче масло шматочки кролика, смажити 2 хвилини на сильному вогні, перевертаючи шматочки. Потім скласти добре підрум"янене м’ясо у велику каструлю, туди ж злити жир, який залишився в сковорідці. Зверху м’ясо закрити натертою на крупній тертці морквою і нарізаною великими кубиками цибулею.

Яблука помити, вирізати качани, нарізати середніми шматочками, відправити в каструлю з кроликом і овочами. Яблука — продукт досить ніжний, тому бажано не перемішувати м’ясо з овочами і яблуками в процесі тушкування, інакше вийде пюре з яблук, яке неодмінно підгорить на дні каструлі. Додати воду (бажано окріп), трохи солі і спецій, поставити кролика з овочами і яблуками на повільний вогонь, тушкувати близько години під кришкою. Періодично потрібно підливати воду в каструлю, щоб м’ясо не підгоріло.

Подавати кролика, тушкованого з овочами і яблуками, можна як окреме самостійне блюдо, так і з гарніром (підійде відварний рис, картопля, спагеті та ін).

Приємного апетиту!

Останнє оновлення: Понеділок, 24 жовтня 2016, 19:16

Перегляди: 150

Голубці з кролика

Нам буде потрібно:·Капуста 1 великий качан·М'ясо кроляче 500 г·Сало свиняче 150 г·Морква 1 шт.·Цибуля ріпчаста 1 шт.·Рис ½ склянки·Томатна Паста 4 ст. ложки·Сметана 200 г·Сіль·Перець чорний мелений·Борошно 2 ст. ложки·Масло рослинне·Яйце 1 шт.Починаємо готувати голубці з

Останнє оновлення: П'ятниця, 03 жовтня 2014, 17:40

Перегляди: 630

Детальніше: Голубці з кролика

Тушкований кролик (Бельгія)

Нам буде потрібно:·Тушка кролика 1 кг·Копченыйшпик 150 г·Цибуля ріпчаста 4 шт.·Масло топлене 2 ст. ложки·Борошно 2 ст. ложки·Вино столове, біле 250 мл·Бульйон яловичий 1,5 л·Картопля рожевий 1 кг·Лавровий лист·Перець чорний мелений·Сіль·Часник 2 зубчики·ЧебрецьПочинаємо

Останнє оновлення: П'ятниця, 03 жовтня 2014, 17:40

Перегляди: 597

Детальніше: Тушкований кролик (Бельгія)

Плов. Нарізка

В узбецькій кулінарії цибулю нарізають завжди кільцями і півкільцями на вазі, тримаючи лівою рукою за залишену при очищенні верхушку.Отточенным ножем, направляючи його вістря знизу до верху і зрізуючи одне за іншим кільце товщиною приблизно 2 - 3 мм.Это середня товщина

Останнє оновлення: П'ятниця, 03 жовтня 2014, 17:40

Перегляди: 686

Детальніше: Плов. Нарізка

Печеня з кролика (Франція)

Нам буде потрібно:·М'ясо кролика 1,2 кг·Часник 1 зубок·Морква 1 шт.·Петрушка 1 пучок·Масло рослинне 3 ст. ложки·Шпик 125 г·Дрібні цибулини 12 шт.·Вино біле 100 мл·Томат пюре 2 ст. ложки·Печериці 200 г·Сіль·Перець·Вода 1 стаканПочинаємо готувати печеня з кролика:3 цибулини і часник

Останнє оновлення: П'ятниця, 03 жовтня 2014, 17:40

Перегляди: 575

Детальніше: Печеня з кролика (Франція)

Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

Top Desktop version