Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Кролик запечений з картоплею

Кролик запечений з картоплею - одне з улюблених зимових страв. Для його приготування потрібні:

  • 0,5 кг смаженого м'яса кролика;
  • 0,7 кг відвареної картоплі;
  • 50 грамів топленого масла;
  • 5 яєць;
  • 200 мл сметани;
  • зелена цибуля;
  • сіль, перець.

Почнемо готувати:

  • Нарізаємо на шматочки попередньо пожаренное м'ясо кролика.
  • Картоплини ріжемо кільцями, солимо і перчимо.
  • Змащуємо топленим маслом форму, викладаємо в неї перемішане з картоплею м'ясо.
  • У сметану вливаємо яйця, перемішуємо, заливаємо у форму.
  • Кролик з картоплею тушкуються в сметані при 180 градусах до готовності.
  • Готовий кролик запечений з картоплею подається на стіл і посипається соковитим зеленим цибулею.
  • З цим блюдом добре поєднується овочевий салат і соління.

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version