Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Суп рисовий з кроликом

Страва дня - суп рисовий з кроликом. Готувати його ми будемо з:

  • 0,5 кг кролика;
  • 150г рису;
  • 1 цибулина;
  • 50г селери;
  • 1 морква;
  • 50 г слив.масла;
  • сіль, перець.

Суп з кролика готується в кілька етапів:

  • Промийте тушку кролика і разрубите на шматки.
  • Ріжете цибулю дрібно, моркву - соломкою.
  • Візьміть глибоку сковорідку, обсмажуйте на вершковому маслі кролика, цибулю та моркву, соліть і перчіть.
  • Рис необхідно добре промити, селеру нарізати.
  • У каструлю перекладаємо всі обсмажені інгредієнти, додаємо воду, після закипання робимо маленький вогонь.
  • Рис і селеру відправляються в каструлю до кролику, варимо до готовності.
  •  Суп рисовий з кроликом акуратно наливаємо у красиві тарілки.
  • Готуйте корисні супи частіше. Селера надає особливий, тонкий смак і аромат.

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version