Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Кролик з медом і гірчицею

Щоб самому приготувати кролика з медом і гірчицею, потрібно підібрати наступні інгредієнти:

  • кролик - близько 2 кг;
  • гірчиця - 50г;
  • майонез - 250г;
  • мед - 100г;
  • сіль;
  • прованські трави (сушені) - 15г;
  • соняшникова олія;
  • перець.

Покрокова інструкція до рецептом «Кролик з медом і гірчицею»:

  • Кролика добре помити в мисці з водою і обсушити кухонним рушником. Тушку порізати порційними шматками.
  • Для кролика c медом потрібно підготувати маринад. У мисці змішати мед, дві столові ложки гірчиці і майонез. Цією сумішшю перемазати шматки м'яса і залишити в маринаді на дві години.
  • Як тільки м'ясо досить просочиться маринадом, скласти його на заздалегідь підготовлений лист. Залишився в мисці маринад вилити зверху на кролика і закрити фольгою.
  • Кролик з медом і гірчицею, застелений фольгою, готується при температурі 180° за 40-50 хвилин. Потім фольга знімається, і температура збільшується до 200°, щоб утворилася рум'яна кірочка.
  • До страви «Кролик c медом і гірчицею» подати будь-які варені овочі.
  •  

     

     

     

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version