Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Кролик тушкований у вині

Ми можемо неймовірно багато говорити про корисність м'яса кролятини. З нього можливо приготувати досить багато страв: смажених, варених, копчених, запечених і тушкованих. І зокрема, прекрасне блюдо - кролик, тушкований у вині.
Всі частини кролика володіють різними поживними властивостями. Задня частина тушки в основному годиться для смаження, тому що містить мало сполучної тканин. Передня - підходить для варіння або гасіння.

Для приготування нам необхідно:
На одну тушку кролика:

  • 1 цибулина;
  • 1 морквина;
  • 1 келих сухого червоного вина;
  • Масло вершкове.

Для маринаду потрібно:

  • 1/3 склянки оливкової олії;
  • 15 мк соку лимона;
  • 3 зубчики часнику;
  • Перець мелений чорний;
  • Орегано і розмарин.

Кролик тушкований у вині рецепт:

  • Спочатку приготуємо маринад. Перець, часник, листочки розмарину і орегано слід подрібнити і додати лимонний сік з оливковою олією. Все потрібно перемішати.
  • Потім м'ясо кролика нарізаємо на шматочки і маринуємо 2 години.
  • Витягуємо з маринаду шматочки і обсушуємо на рушник. Маринад не виливати варто!
  • Цибулю нарізаємо кільцями і натираємо моркву.
  • На великій сковороді, розтопивши масло, обсмажуємо м'ясо до золотистого кольору, додаючи моркву з цибулею, трохи тушкуємо.
  • Далі на дно посуду для гасіння викладаємо овочі, поливаємо маринадом, додаємо шматочки кролика і заливаємо сухим червоним вином.
  • Гасити треба в духовці, при температурі 200градусов, години півтори.
  • М'ясо кролика, тушкованого у вині, виходить неймовірно смачним.
  • Приємного апетиту!

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version