Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Хитрощі літніх заготовок

Корисні поради Хитрощі літніх заготовок

У рецептах заготовок іноді вказується, що в закупорених банках між вмістом та кришкою повинна залишатися вільна прошарок висотою не менше 1,5 см, що забезпечує збереження заготовки. Але у випадку якщо в неї потрапить частина заготовки (яблука, наприклад, спливають), цілком імовірна порча.Для малосольних овочів цю прошарок можна зробити, заповнивши горловину банки листям хрону з черешком або листям [...]

Читати далі » Що таке жито і як її приготувати?

У даний момент набирають популярність різні рецепти приготування полби і все що з нею пов'язано. Більшість людей молодого покоління навіть не підозрюють про що йдеться. Якщо згадати казку про попа і Балду, то все стане зрозумілим. Скупий поп годував Балду нічим іншим, як полбой. Полба являє собою рослина, що між ячменем і пшеницею. [...]

Читати далі » 1234102030...Остання »

 

Секрети іноземної кухні Панакота з ягодами

Панна кота - ніжний рецепт італійської кухні (його частіше називають панакота, паннакота, але саме «правильне» назва десерту - саме панна кота). Насправді він дуже просто готується. Часу потрібно мінімум. В його основі молоко і ягоди. Цей десерт корисний дітям. Так як містить желатин, необхідний для нормального формування зв'язок і сухожиль. Для приготування знадобляться: Молоко [...]

Читати далі » Борщ холодний з ковбасою

Інгредієнти: Банку маринованої буряків Картопля Зелень (кріп, зелена цибуля, петрушка) Свіжі огірки Ковбаса (кому яка подобається) Яйця Сметана Сіль Борщ холодний з ковбасою рецепт: Спочатку потрібно приготувати продукти: картоплю очистити і відварити. Яйця потрібно зварити круто. Тепер картопля і яйця ріжуться дрібними кубиками. Такими ж невеликими кубичками нарізати свіжі огірки. Слідом кришиться добре промита [...]

Читати далі » 1234102030...Остання »

Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

Top Desktop version