Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Заєць тушкований в сметані

Для приготування зайця, тушкованої в сметані, нам буде потрібно:

  • Заєць 1 тушка
  • Морква 150 г
  • Корінь петрушки 3 шт
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Масло вершкове 100 г
  • Оцет 100 мл
  • Вода 1 л
  • Сметана 400 г
  • Борошно 1 ст. ложка
  • Сіль, перець за смаком

Починаємо готувати зайця, тушкованого в сметані:

  • Підготовленого зайця розрізаємо на шматки і складаємо в миску, воду змішаємо з оцтом і заллємо зайця, залишимо на 3 години.
  • Потім виймаємо зайця з маринаду, викладаємо його в гусятницю або казанок.
  • Моркву, цибулю і корінь петрушки очистимо, вимиємо, наріжемо соломкою і викладемо на зайця.
  • Присолим, поперчити, поллємо розтопленим маслом накриємо кришкою і ставимо в розігріту до 180° градусів духовку на 1 годину.
  • Після цього виймаємо гусятницю з зайцем з духовки заливаємо його сметаною, розмішаною з борошном і з бульйоном утворився при гасінні.
  • Накриваємо кришкою і ставимо в духовку хвилин на 30.
  • Готового зайця, тушкованої в сметані подаємо на стіл.
  • На гарнір до зайцю добре подати гречану кашу.
  • Приємного апетиту!

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version