Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Пельмені з кролика

Для приготування пельменів з кролика, нам буде потрібно:

  • М'ясо кролика 600 г
  • Жир з птиці або масло вершкове 150 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль, перець чорний, свіжозмелену за смаком
  • Щіпка цукру
  • Борошно 3 склянки
  • Вода 1 стакан
  • соль1 ч. ложка
  • яйце 1 шт.

Починаємо готувати пельмені з кролика:

  • У миску насипати борошно, додаємо сіль.
  • Яйце змішуємо з стканом води, вливаємо в борошно і замішуємо круте тісто.
  • Тісто накриваємо серветкою і залишаємо на столі хвилин на 20.
  • Лук очищаємо, миємо, нарізаємо шматочками і разом з м'ясом пропускаємо через м'ясорубку.
  • Солимо, перчимо, додаємо дрібку цукру, додаємо трохи води і ретельно вимішуємо.
  • Але якщо кролик дуже жирний, то можна взагалі не додавати ніяких жирів.
  • Тісто розділяємо на джгути, нарізаємо на шматочки, розкачуємо, розкладаємо фарш і ліпимо пельмені.
  • Можна ліпити і на пельменнице.
  • Готові пельмені з кролика відварюємо в підсоленій воді, викладаємо на тарілки, поливають сметаною або кетчупом і подаємо на стіл.
  • Приємного апетиту!

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version