Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Листкові пиріжки з кроликом і грибами

Для приготування листкових пиріжків з кроликом і грибами, нам знадобиться:

  • Тісто листкове-1 упаковка
  • М'ясо кролика 400 г
  • Печериці 300 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сіль, перець за смаком
  • Масло вершкове 100 г
  • Жовток яєчний 1 шт.

Починаємо готувати листкові пиріжки з кроликом і грибами:

  • Гриби промиваємо та нарізаємо скибочками.
  • На сковороді з половиною олії обсмажуємо гриби, солимо і перчимо за смаком.
  • М'ясо пропускаємо через м'ясорубку.
  • Лук очистимо, вимиємо, наріжемо півкільцями і обсмажуємо з рештою олією, додаємо фарш з кролика, солимо, перчимо за смаком, обсмажуємо і змішуємо з грибами.
  • Готову начинку охолоджуємо.
  • Розкотимо тісто злегка, наріжемо на квадрати, розкладемо начинку і сформувати прямокутні пиріжки.
  • На посипаний борошном деко викладаємо пиріжки, змащуємо їх яєчним жовтком, розмішаним з 2 ложками води.
  • Деко з пиріжками ставимо в розігріту до 220° градусів духовку і випікаємо до готовності.
  • Готові листкові пиріжки з кроликом і грибами подаємо на стіл з бульйоном.
  • Приємного апетиту!

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version