Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Рулет з кролика

Для приготування рулетів з кролика слід взяти:

  • М'ясо з одного кролика,
  • Бекону 100 грам,
  • 3 зубчики часнику,
  • Перець, сіль за смаком
  • Сметану 300 г

Починаємо готувати рулети з кролика:

  • Беремо великого кролика і уздовж спини вирізаємо м'ясо.
  • Можна також використовувати для рулетиків м'ясо з задніх ніжок.
  • Ріжемо на шматочки кролика, відбиваємо їх, солимо, перчимо.
  • Бекон нарізаємо невеликими брусочками, часник пропускаємо через чеснокодавку і перемішуємо з беконом.
  • На кожну скибочку кролятини викладаємо шматочок бекону з часником, звертаємо рулетиком і закріплюємо зубочисткою.
  • На сковорідці з олією і обсмажуємо рулетики з двох сторін, перекладаємо їх в каструльку.
  • Заливаємо наші рулетики сметаною, солимо, перчимо за смаком і тушкуємо до готовності.
  • Готові рулети з кролика гарнируем овочами, картопляним пюре або будь кашею і подаємо на стіл.
  • Приємного апетиту!

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version