Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Відбивні з кролика

Для приготування відбивних з кролика, нам знадобиться:

  • Кролик, передня частина
  • Сало свиняче 50 г
  • Молоко приблизно 50 мл
  • Жир топлений 1 ст. ложка
  • Яйце 1 шт.
  • Крихти з білого хліба
  • Сіль, перець за смаком

Починаємо готувати відбивні з кролика:

  • З тушки кролика відрізаємо передні ніжки, акуратно вирізаємо лопаткову і плечову кістку.
  • М'ясо злегка відбиваємо молоточком.
  • Інше м'ясо з передньої частини коліка обрізаємо і разом з салом пропускаємо через м'ясорубку.
  • Фарш солимо, перчимо, вливаємо трохи молока, перемішати і викладаємо його на відбиті шматочки, попередньо присолені і попєрчєнниє.
  • Додамо форму відбивної котлети з кісточкою.
  • Смочим котлети у збитому яйці, обваляем в хлібних крихтах і посмажимо їх на сковороді з жиром.
  • Відбивні з кролика гарнируем картопляним пюре і подаємо на стіл.
  • Приємного апетиту!

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version