Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Шніцелі з кролика

Для приготування шніцелів з кролика, слід взяти:

  • Кролик 400 г
  • Яйця 2 шт.
  • Крихти з білого хліба
  • Сир 50 г
  • Жир топлений 1 ст. ложка
  • Сіль, перець за смаком

Починаємо готувати шніцелі з кролика:

  • Беремо м'якоть кролика з задніх ніжок, нарізаємо скибочками по 2 штуки на порцію.
  • Злегка відбиваємо, солимо, перчимо.
  • Сир натираємо на крупній тертці, змішуємо його з хлібними крихтами.
  • Шніцелі потім у збитому яйці, обвалюємо в хлібних крихтах з сиром і смажимо на розігрітій сковороді до готовності.
  • Готові шніцелі з кролика гарнируем овочами і подаємо на стіл.
  • Приємного апетиту!

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version