Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Ескалоп з кролика

Для приготування ескалопи з кролика, нам знадобиться:

  • Кролик 300 г
  • Сіль, перець за смаком
  • Жир топлений 1 ст. ложка
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Бульйон 150 мл
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Яйця 2 шт.
  • Борошно для панірування
  • Пасероване борошно 1 ч. ложка

Починаємо готувати ескалоп з кролика:

  • Наріжемо з тушки кролика скибочки м'яса, по 2 шт. на порцію.
  • Лук очистимо, вимиємо, наріжемо півкільцями.
  • Перець звільнимо від насіння, промиємо, і наріжемо дрібними шматочками.
  • На сковороді з жиром обсмажимо цибулю і перець, вливаємо бульйон, солимо, перчимо, додаємо борошно, розмішане з бульйоном і варимо соус на слабкому вогні хвилин 10.
  • Ескалопи злегка відбиваємо потім у збите яйце, паніруємо в борошні, знову опускаємо в яйце і знову паніруємо в борошні.
  • Викладаємо на розігріту сковороду з жиром і смажимо з двох сторін до готовності.
  • Готові ескалопи з кролика викладаємо на тарілку, поливаємо соусом і подаємо на стіл.
  • До эскалопам добре подати відварну картоплю або кашу гречану.
  • Приємного апетиту!

     

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version