Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Піджарка з кролика

Для приготування піджарки з кроликанам буде потрібно:

  • Кролик 400 г відвареної
  • Сало свиняче 30 г
  • Грудинка копчена 150 г
  • Цибуля 3 шт.
  • Борошно 2 ст. ложка
  • Бульйон 400 г
  • Томатне пюре 100 г
  • Сіль
  • Спеції

Починаємо готувати піджарку з кролика:

  • Відварне м'ясо кролика нарізаємо на шматки.
  • Копчену Грудинку нарізаємо брусочками.
  • Лук очищаємо, миємо й нарізаємо півкільцями.
  • Борошно смажимо на сухій сковороді до кремового кольору.
  • Сало свиняче ріжемо на дрібні шматочки і викладаємо на нагріту сковороду.
  • Кладемо нарізану цибулю і грудинку, підсмажимо трохи і викладемо м'ясо кролика.
  • Смажимо ще кілька хвилин, потім бульйон змішати з підсмаженою мукою і вливаємо в піджарку.
  • Додаємо томатне пюре, солимо, кладемо спеції, за бажанням можна додати гостру аджику.
  • Піджарку з кролика прокип'ятимо і подаємо на стіл.
  • До цього блюда на гарнір можна подати відварну або смажену картоплю, відварені макарони або тушковану квасолю.
  • Приємного апетиту!

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version