Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Кролик тушкований в соусі з овочами

Для приготування тушкованого кролика в соусі з овочаминам буде потрібно:

  • Кролик 1 тушка
  • Масло вершкове 100 г
  • Морква 3 шт.
  • Ріпа 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Корінь петрушки 2 шт.
  • Картопля 800 г
  • Соус томатний 500 мл
  • Часник 3 зубчики
  • Зелень
  • Сіль
  • Суміш перців

Починаємо готувати кролика тушкованого в соусі з овочами:

  • Підготовлену тушку кроликарубим на шматки.
  • На сковороді з олією смажимо кролика і викладаємо в сотейник.
  • Овочі очищаємо, промиваємо та нарізаємо шматочками.
  • Обсмажуємо овочі на сковороді з маслом і викладаємо до кролику.
  • Заливаємо м'ясо з овочами томатним соусом, солимо, перчимо і тушкуємо до готовності при слабкому кипінні.
  • В кінці гасіння додаємо розтертий часник.
  • Готового кролика тушкованого в соусі з овочами викладаємо на тарілку і подаємо на стіл.
  • До цієї страви добре подати салат зі свіжих або маринованих овочів.
  • Приємного апетиту! Готуємо томатний соус: Цибулю ріпчасту (1 шт) очищаємо, промиваємо, дрібно ріжемо і смажимо на сковорде з двома ложками олії. Додаємо 250 г томатного пюре і смажимо хвилин 5. Бульйон (250 мл) розмішуємо з 1 ст. ложкою підсушеної борошна і вливаємо на сковороду з цибулею і томатом. Доводимо до кипіння, солимо, перчимо і знімаємо з вогню.

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version