Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Кролик смажений

Для приготування смаженого кроликанам буде потрібно:

  • Кролик, задня і ниркова частьтушки
  • Сало свиняче 150 г
  • Сметана 2 ст. ложки
  • Масло вершкове 2 ст. ложки
  • Цибуля 1 шт.
  • Сіль
  • Суміш перців

Починаємо готувати кролика смаженого:

  • Сало нарізаємо брусочками.
  • Підготовленого кролика шпигуємо салом.
  • Кролика солимо, перчимо, намазуємо сметаною і викладаємо в гусятницю, додаємо масло вершкове, посипаємо очищеним, промитим і нарізаною цибулею.
  • Гусятницю з кроликом ставимо в розігріту до 180* градусів духовку і засмажуємо до готовності, періодично поливаючи його утворився соком.
  • Готове м'ясо розрізаємо на шматки.
  • В гусятницю наливаємо трохи бульйону і прокип'ятимо його.
  • Потім складаємо в бульйон шматки кролика і зберігаємо до подачі на стіл.
  • Готового кролика смаженого викладаємо на тарілку, поливаємо соком з кролика і подаємо на стіл з будь-яким гарніром.
  • Приємного апетиту!

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version