Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Кролик тушкований з чорносливом

Для приготування тушкованого кролика з чорносливом нам буде потрібно:

  • Кролик 1 тушка
  • Чорнослив 300 г
  • Джем з чорної смородини 250 г
  • Борошно 2 ст. ложки
  • Жир топлений
  • Оцет
  • Цибуля 2 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний горошком

Починаємо готувати тушкованого кролика з чорносливом:

  • Готуємо маринад: вливаємо в каструлю 200 мл води, додаємо сіль, перець горошком, лавровий лист, цукор і оцет за смаком.
  • Всі кип'ятимо і охолоджуємо.
  • Кролика розрізаємо на шматки і заливаємо маринадом.
  • Залишаємо маринуватися кролика на добу в холодильнику.
  • Потім кролика виймаємо з маринаду і смажимо на сковороді з жиром.
  • Обсмажене м'ясо заливаємо маринадом, в якому мариновался кролик, додаємо промитий чорнослив, вливаємо трохи бульйону і тушкуємо до готовності.
  • З готового кролика зливаємо бульйон і змішуємо з підсмаженою борошном, додаємо джем смородиновий.
  • Доводимо Соус до кипіння, процідимо його, заливаємо м'ясо і знову кип'ятимо.
  • Готового кролика, тушкованого з чорносливом викладаємо на тарілку і подаємо на стіл разом з соусом.
  • Гарнірувати кролика можна розсипчастим рисом.
  • Приємного апетиту!

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version