Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Варення з інжиру

Щоб приготувати варення з інжиру, слід взяти:

  • Інжир свіжий 2,5 кг
  • цукор 1,5 кг
  • сік лимонний 1 ст. ложка
  • вода 100 мл

Починаємо готувати варення з інжиру:

  • Свіжий інжир промиємо у великій кількості води, викладемо на тканину і обсушим.
  • У каструлю з низькими бортиками викладаємо інжир, при цьому пересипаємо його цукром.
  • Після виділення соку додамо в каструлю і проваримо під кришкою, на слабкому вогні, хвилин 10.
  • Потім знімаємо кришку і варимо до повного розчинення цукру.
  • Знімемо з вогню, накриємо тканиною і остудимо.
  • Знову проварюємо, помішуючи, хвилин 20, остуджуємо.
  • Знову ставимо на вогонь, додаємо лимонний сік і проварюємо до загустіння.
  • Готове варення з інжиру розкладаємо в чисті, сухі баночки, закатуємо і виносимо на зберігання.
  • Приємного апетиту!

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version