Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Кролик з картоплею і яблуками

Для приготування кролика з картоплею і яблуками, нам буде потрібно:

  • Кролик 1,5 кг
  • цибуля ріпчаста 3 шт.
  • 200 г гриби глива
  • яблука-3 шт.
  • картопля 400 г
  • олія оливкова 4 ст. ложки
  • бульйон 100 мл
  • зелень
  • сіль, перець за смаком *wacko*

Починаємо готувати кролика з картоплею і яблуками:

  • Підготовленого кролика розрізаємо на шматки.
  • Цибулю і картоплю очистимо, вимиємо і наріжемо.
  • Яблука очистимо від шкірки і насіння і наріжемо часточками.
  • У глибокій сковороді з маслом кролика обсмажуємо, додаємо цибулю і посмажимо ще хвилин 5.
  • Додаємо до м'яса нарізану картоплю, перемішуємо, солимо, перчимо за смаком і відправляємо хвилин на 20 в розігріту до 180° градусів духовку.
  • Після цього вливаємо бульйон, викладаємо нарізані яблука і нарізану гливу, перемішуємо і ставимо в духовку на 30 хвилин.
  • Готового кролика з картоплею і яблуками викладаємо на блюдо, посипаємо зеленню і подаємо на стіл.
  • Приємного апетиту!

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version