Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Кролик з грушами

Для приготування кролика з грушами, нам буде потрібно:

  • Кролик 1 кг
  • Масло вершкове
  • Груші 500 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сіль, перець за смаком

Починаємо готувати кролика з грушами:

  • Подготовленого кролика розрізаємо на шматки і обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом.
  • Груші вимиємо, звільнимо від насіння і наріжемо часточками.
  • Цибуля ріпчаста очистимо, вимиємо, наріжемо колечками.
  • Обсмаженого кролика разом з грушами і цибулею укладаємо в гусятницю.
  • Солимо, перчимо, вливаємо трохи води або бульйону, накриваємо кришкою і ставимо на вогонь.
  • Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності.
  • Готового кролика з грушами викладаємо на блюдо і подаємо на стіл.
  • На гарнір можна подати розсипчастий рис.
  • Приємного апетиту!

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version