Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Кролик в гірчичному соусі

Для приготування кролика в гірчичному соусі потрібно:

  • ·Кролик 1,5 кг
  • ·Лук 2 шт.
  • ·Зелена цибуля 5 стебел
  • ·морква 3 шт.
  • ·печериці 250 г
  • ·оливки 125 г
  • ·вино біле сухе 250 мл
  • ·гірчиця 4 ст. ложки
  • ·масло рослинне 2 ст. ложки
  • ·розмарин 1 гілочка
  • ·чебрець 1 гілочка
  • ·масло вершкове 1 ст. ложка
  • ·сіль
  • ·перець

Починаємо готувати кролика в гірчичному соусі:

Ріпчасту цибулю, моркву очищаємо, промиваємо і нарезаем.Лук нарізаємо дрібно, моркву нарізаємо кружечками. Гриби промиваємо та нарізаємо шматочками. Цибуля зелена промиваємо та нарізаємо довгими шматочками.

Кролика обмиваємо і нарізаємо на порции.Куски кролика обсмажуємо на сковороді з маслом вершковим і рослинним і перекладаємо в каструлю. На сковороді обсмажуємо цибулю і викладаємо на мясо.На м'ясо в каструлю викладаємо морква, оливки, гриби, цибулю зелений, пряні трави, солимо, перчимо і заливаємо соусом (вино змішати з гірчицею).

Ставимо на вогонь і варимо до готовности.Готового кролика в гірчичному соусі разом з овощамивыкладываем на блюдо і подаємо на стіл.

Приємного апетиту!

Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

Top Desktop version