Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Плов кавказький

Для приготування плову кавказького нам буде потрібно:

  • Кролик 600 г
  • Цукор
  • Сіль
  • Перець
  • Часник 3 зубки
  • Жир100 р
  • Цибуля ріпчаста 6 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Капуста 400 г
  • Рис 200 г
  • Пюре томатне 2 ст. ложки
  • Зелень

Починаємо готувати плов кавказький: Підготовлене м'ясо кролика рубаємо разом з кісточками на невеликі шматочки. Потрухи кролика (печінка, легені, серце, нирки) дрібно нарізаємо. Підготовлене м'ясо солимо, перчимо, посипаємо цукром. Моркву і цибулю очищаємо, морква промиваємо та нарізаємо кубиком. М'ясо викладаємо на розігріту сковороду без жиру і обсмажуємо хвилин 10, потім додаємо жир, частину цибулі, томатне пюре і часник і смажимо ще 5 хвилин. Поки м'ясо смажиться, ми ставимо алюмінієву каструлю на вогонь, розтоплюємо жир, додаємо цибулю, моркву, капусту, нарізану кубиком і половину промитого рису. Потім повторюємо і в третій раз кладемо цибулю, капусту, моркву. Гарячий бульйон солимо, перчимо і заливаємо овочі з рисом. Бульйону беремо в два рази більше, ніж овочів з рисом. Накриваємо каструлю кришкою і ставимо на вогонь на 15 хвилин. Після цього м'ясо викладаємо на рис з овочами, перемішаємо і тушкуємо ще до повної готовності. Готовий плов кавказький викладаємо на блюдо і густо посипаємо нарізаною зеленню. Приємного апетиту!

Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

Top Desktop version