Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Кролик в білому соусі

Для приготування кролика в білому соусі нам буде потрібно:

  • Кролик 500 г
  • Морква 200 г
  • масло вершкове 100 г
  • Борошно 50 г
  • Сіль
  • Перець
  • Цукор
  • Зелень
  • Лавровий лист

Починаємо готувати кролика в білому соусі:

  • Підготовлене м'ясо кролика разрубаем на шматки. Викладемо в каструлю, заливаємо підсоленою водою за рівнем м'яса і ставимо варити. Всипаємо цукор, моркву, цибулю в лушпинні, лавровий лист і варимо на тихому вогні до готовності.
  • На сковороді обсмажуємо нарізану цибулю, додаємо борошно, обсмажуємо разом з цибулею і розводимо бульйоном, в якому варився кролик.
  • М'ясо розкладаємо по тарілках і поллємо приготованим соусом.
  • На гарнір до кролику в білому соусі подаємо відварну картоплю. При подачі посипаємо зеленню.
  • Приємного апетиту!

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version