Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Биточки з кролика

Для приготування биточків з кролика нам буде потрібно:

  • М'якоть кролика 500 г
  • Свинина 250 г
  • Капуста 250 г
  • Цибуля 200 г
  • Масло топлене 50 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Часник 4 зубчики
  • Сіль
  • Перець

Починаємо готувати биточки з кролика:

М'ясо кролика, жирну свинину, капусту, очищені і промиті цибулю і часник пропускаємо через м'ясорубку. Солимо, перчимо, перемішуємо, злегка збиваємо і формуємо биточки. Потім на розігрітій сковороді без жиру обсмажуємо биточки, постійно перевертаючи лопаткою.

Потім додаємо жир і цибулю ріпчаста, насипаємо між биточками і смажимо до готовності.

При подачі на стіл битки з кролика поливаємо маслом і подаємо на стіл з відварною вермішеллю.

Приємного апетиту!

Приготування локшини: Сиру вермішель обсмажуємо на сковороді з маслом до рожевого кольору. Треба постійно помішувати, щоб вона не підгоріла. Потім заливаємо її бульйоном і накриваємо кришкою. Тримаємо на вогні 3 хвилини, потім знову долити бульйон і тушкувати ще 5 хвилин. Готову вермішель заправити олією.

Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

Top Desktop version