Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Кролик, тушкований у молоці

Для приготування тушкованого кролика в молоці нам буде потрібно:

  • М'ясо кролика 500 г
  • Маргарин 50 г
  • Сало свиняче 250 г
  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Молоко 500 г
  • Сіль
  • Цукор
  • Перець
  • Зелень
  • Лавровий лист

Починаємо готувати кролика, тушкованого в молоці:

Задні ніжки і ниркову частину кролика розрізаємо на шматки, солимо, перчимо, посипаємо цукром. На розігрітій сковороді без жиру обсмажуємо, постійно перемішуючи, м'ясо. Потім додаємо жир і очищений, промитий і нарізаний цибулю і смажимо ще 5 хвилин.

Дно каструлі з товстим дном викладаємо нарізаними скибочками сала. Сало посипаємо нарізаною цибулею і викладаємо обсмажене м'ясо.

Все заливаємо молоком або вершками, накриваємо кришкою і тушкуємо на тихому вогні до готовності. При подачі на стіл кролика, тушкованого в молоці, посипаємо зеленню і гарнируем відварною картоплею або відвареною квасолею.

Приємного апетиту!

Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

Top Desktop version