Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Кролик, тушкований з терном

Для приготування тушкованого кролика з терном нам буде потрібно:

· Бекон 4 скибочки
· Цибуля ріпчаста 3 шт.
· Вершкове Масло-4 ст. ложки
· Тушка кролика 1 шт.
· Борошно 3 ст. ложки
· Вино червоне 100 мл
· Бульйон курячий 1 стакан
· 2 гілочки чебрець
· Терен 200 г
· Сіль
· Перець
· Картопля 1 кг
· Молоко
· Масло вершкове 50 г

Починаємо готувати тушкованого кролика з терном:

1. У глибокій сковороді нагріваємо олію, обсмажуємо бекон.
2. Ріпчасту цибулю очищаємо, промиваємо й розрізаємо на 4 частини.
3. Цибулю обсмажуємо разом з беконом.
4. Кролика розрізаємо на шматки, обвалюємо в борошні й обсмажуємо на сковороді з маслом.
5. Обсмаженого кролика викладаємо на сковороду з цибулею і беконом.
6. Вливаємо вино, бульйон, солимо, перчимо, кладемо терен, накриваємо кришкою і ставимо в розігріту до 180* градусів духовку.
7. Запікаємо до готовності хвилин 25.
8. Картопля очищаємо, промиваємо, заливаємо холодною підсоленою водою і ставимо варити.
9. З готового картоплі зливаємо відвар, розминаємо товкачиком, додаємо молоко і перемішати міксером.
10. У готове картопляне пюре кладемо масло вершкове, перемішаємо.

11. На тарілки викладаємо тушкованого кролика з терном і картопляне пюре і подаємо на стіл.

Приємного апетиту!

Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

Top Desktop version