Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Пиріг з кроликом

Для приготування пирога з кроликом нам буде потрібно:

  • · Маргарин 200 г
  • · борошно 2 - 3 склянки
  • · яйця 2 шт.
  • · м'ясо кролика 500 г
  • · Баклажани 4 шт.
  • · перець солодкий 3 шт.
  • · вершки 100 мл
  • · масло рослинне
  • · сіль
  • · перець
  • · цибуля ріпчаста 2 шт.

Починаємо готувати пиріг з кроликом:

1. Баклажани очищаємо, промиваємо та нарізаємо кружечками.

2. Лук очищаємо, промиваємо та нарізаємо соломкою.

3. На сковороді з олією і обсмажуємо баклажани з цибулею.

4. Перець очищаємо від насіння, нарізаємо соломкою і додаємо до баклажанів з цибулею.

5. Окремо смажимо м'ясо кроляче, додаємо смажені овочі, заливаємо вершками, солимо, перчимо і тушкуємо до готовності м'яса.

6. У мисці змішуємо борошно з сіллю, маргарином і яєчними жовтками, швидко вимішуємо тісто.

7. Тісто ділимо на дві не рівні частини і розкачуємо колами.

8. Велику корж викладаємо у форму, формуємо бортики.

9. У форму з тестом викладаємо начинку і накриваємо другим коржем.

10. Защипуємо краю, намазуємо збитими білками, ставимо в розігріту до 180* градусів духовку і випікаємо до готовності.

11. Готовий пиріг з кроликом нарізаємо на шматки і подаємо на стіл.

Приємного апетиту!

Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

Top Desktop version