Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Биточки з сиром і помідорами

Для приготування биточків з сиром і помідорами нам буде потрібно:

· М'ясо кролика 400 г
· Сало свинне 100 г
· Батон білий 100 м
· Цибуля ріпчаста 2 шт.
· Молоко 100 мл
· Сіль
· Перець
· Приправи за смаком
· Масло рослинне
· Помідори-3 шт.

· Сир 200 г

Починаємо готувати биточки з сиром і помідорами:

1. Хліб замочуємо у воді.
2. Лук очищаємо, промиваємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на сковороді з маслом.
3. М'ясо з салом прокручуємо через м'ясорубку, додаємо віджатий хліб, яйце, підсмажену цибулю, сіль, перець, приправи і молоко.
4. Усе ретельно вимішуємо, відбиваємо і формуємо биточки.
5. Биточки викладаємо на сковороду з маслом, робимо в кожному биточке поглиблення і підсмажуємо з одного боку.
6. Помідори очищаємо від шкірки, розрізаємо на дві половинки і злегка віджимаємо від соку і насіння, потім нарізаємо кубиками.
7. Сир нарізаємо дрібними кубиками і змішати з нарізаними помідорами.
8. Підсмажені з одного боку биточки викладаємо на змащене олією деко.
9. У заглиблення викладаємо начинку з сиру і помідорів і ставимо в розігріту до 180* градусів духовку і запікаємо до готовності хвилин 20.

10. Готові битки з сиром і помідорами викладаємо на блюдо і подаємо на стіл з розсипчастим рисом.

Приємного апетиту!

Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

Top Desktop version