Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Кролик відварний з соусом

Для приготування кролика відвареного, з соусом нам буде потрібно:

  • Тушка кролика 1 шт.
  • коріння (морква, петрушка, цибуля) по 3 шт.
  • рис 300 г
  • масло вершкове 100 г
  • Соус сметанний з цибулею 500 мл
  • сіль
  • лавровий лист 2 шт.

Починаємо готувати кролик відварний з соусом:

  • У каструлю наливаємо воду, солимо і доводимо до кипіння.
  • Моркву, лавровий лист, петрушку, цибулю очищаємо, промиваємо й опускаємо в киплячу воду.
  • Сюди ж кладемо кролика і варимо разом з овочами до готовності.
  • Готового кролика трохи охолоджуємо і розрізаємо на шматки.
  • Складаємо в сотейник або глибоку сковороду, заливаємо соусом сметанним з цибулею і доводимо до кипіння.
  • Старанно промитий рис, відварюємо в підсоленій воді.
  • Готовий рис заправляємо маслом вершковим.
  • Готового кролика відвареного, з соусом і подаємо на стіл, гарнируем відварним рисом.
  • Приємного апетиту!

    Для приготування соусу: цибулю (1 шт) пасеруємо на маслі вершковому (2 ст. ложки), кладемо ложку борошна і продовжуємо обсмажити разом з цибулею до золотистого кольору. Потім вливаємо 400 мл сметани 100 мл бульйону, в якому варився кролик. Все добре розмішуючи доводимо до кипіння. Солимо, перчимо до смаку і заливаємо готового кролика. Бульйон, що залишився можна використовувати для приготування перших страв.

     

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version