Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Голубці з кролика

Нам буде потрібно:

  • ·Капуста 1 великий качан
    ·М'ясо кроляче 500 г
    ·Сало свиняче 150 г
    ·Морква 1 шт.
    ·Цибуля ріпчаста 1 шт.
    ·Рис ½ склянки
    ·Томатна Паста 4 ст. ложки
    ·Сметана 200 г
    ·Сіль
    ·Перець чорний мелений
    ·Борошно 2 ст. ложки
    ·Масло рослинне
  • ·Яйце 1 шт.

Починаємо готувати голубці з кролика:

  • Беремо кролика і обрізаємо з нього все м'ясо. У капусти вирізаємо качан і опускаємо її в підсолений кипяток.В процесі варіння знімаємо верхні листочки, поступово, поки все не отпарятся.На кожному аркуші зрізаємо потовщення.
  • Цибулю і моркву очищаємо, промиваємо і дрібно нарезаем.Обжариваем на сковороді з маслом.Рис відварюємо до напівготовності. Обрізане м'ясо кролика разом з салом пропускаємо через мясорубку.В м'ясо додаємо обсмажені цибулю з морквою, рис, сіль, перець, нарізану зелень, яйце, півсклянки води і всі перемішаємо.
  • На кожен листок капусти ложкою викладемо фарш і загортаємо конвертиком.На сковороді з олією злегка обсмажимо голубці з кролика.Потім укладаємо їх в низьку каструлю.
  • Сметану змішати з томатною пастою, додаємо пару стаканів води, солимо, перчимо і заливаємо голубцы.Ставим на вогонь і доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо до готовності. За 5 хвилин до готовності, борошно, попередньо обсмажений на сухій сковороді, змішуємо з холодною водичкою і вливаємо в голубці. Голубці з кролика готові.
  • Приємного апетиту!

    Кістки від кролика підуть на бульйон для супа.Из ліверу виходить чудова начинка для млинців або пиріжків.

     

    Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

    Top Desktop version