Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Тушкований кролик (Бельгія)

Нам буде потрібно:

  • ·Тушка кролика 1 кг
  • ·Копченыйшпик 150 г
  • ·Цибуля ріпчаста 4 шт.

·Масло топлене 2 ст. ложки

  • ·Борошно 2 ст. ложки
  • ·Вино столове, біле 250 мл
  • ·Бульйон яловичий 1,5 л
  • ·Картопля рожевий 1 кг
  • ·Лавровий лист

·Перець чорний мелений

  • ·Сіль
  • ·Часник 2 зубчики
  • ·Чебрець

Починаємо готувати тушкованого кролика:

Кролика нарубим невеликими шматочками. Шпик нарізаємо маленькими кубиками і бланшируем його у воді протягом 5 минут.Затем шпик виймаємо й даємо стекти воде.На розігрітій сковороді з олією і обсмажуємо шпик до золотистої скоринки. Виймаємо його з сковороди. Очищений і нарізаний лукобжариваем на цій же сковороді з рештою жиром.Выбираем обсмажену цибулю і кладемо м'ясо, попередньо посоливши і посипавши перцем.

Як тільки кролятина почне підрум'янюватися посипаємо її борошном і продовжуємо обсмажувати,поки борошно не стане коричневою.

Після цього в сковороду з кроликом вливаємо вино і бульйон, додаємо лавровий лист, пару гілочок чебрецю і два зубчики чеснока.Пробуем на смак, страва повинна бути досить гострим.

Сковороду з кролятиною накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні 1 час.За 30 хвилин до закінчення гасіння додаємо до мясуочищенный, промитий і нарізаний кубиками картоплю.

Тушкованого кролика подаємо відразу з вогню, свіжим і дуже гарячим.Тушкований кролик готовий.

Приємного апетиту!

Кухня : Бельгійська

Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

Top Desktop version