Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Печеня з кролика (Франція)

Нам буде потрібно:

·М'ясо кролика 1,2 кг
·Часник 1 зубок
·Морква 1 шт.
·Петрушка 1 пучок
·Масло рослинне 3 ст. ложки
·Шпик 125 г
·Дрібні цибулини 12 шт.
·Вино біле 100 мл
·Томат пюре 2 ст. ложки
·Печериці 200 г
·Сіль
·Перець
·Вода 1 стакан

Починаємо готувати печеня з кролика:

3 цибулини і часник очищаємо, промиваємо і дрібно нарезаем.Петрушку промиваємо в мисці і також дрібно нарізаємо.

У сковороду з рослинним маслом, кладемо нарізану скибочками шпика і нарізаного на шматки кролика.Ложим залишилися очищені і промиті цілі цибулини, подрібнені цибулю, часник і петрушку. Все перемішуємо і вливаємо воду і вино.Жаркое з кролика тушкуємо хвилин 40, потім додаємо промиті і нарізані печериці, томатне пюре і тушкуємо до готовности.Жаркое з кролика готово.

Приємного апетиту!

Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

Top Desktop version