Доставка кролів. Тернопіль.

Switch to desktop Register Login

Тефтелі з оливками

Для приготування тефтелькою з оливками, нам буде потрібно:Фарш з кролячого м'яса 700 гсало свинне 100 гяйце 1 шт.часник 2 зубчикицибуля ріпчаста 2 шт.молоко 2 ст. ложкиоливкимасло вершкове 2 ст. ложкимасло рослинне 2 ст. ложкибазилік 2 ст. ложкитоматний соус 200 млгірчиця 1 ст.

Останнє оновлення: П'ятниця, 03 жовтня 2014, 17:38

Перегляди: 456

Детальніше: Тефтелі з оливками

Варення з інжиру

Щоб приготувати варення з інжиру, слід взяти:Інжир свіжий 2,5 кгцукор 1,5 кгсік лимонний 1 ст. ложкавода 100 млПочинаємо готувати варення з інжиру:Свіжий інжир промиємо у великій кількості води, викладемо на тканину і обсушим.У каструлю з низькими бортиками викладаємо інжир,

Останнє оновлення: П'ятниця, 03 жовтня 2014, 17:38

Перегляди: 379

Детальніше: Варення з інжиру

Кролик з грушами

Для приготування кролика з грушами, нам буде потрібно:Кролик 1 кгМасло вершковеГруші 500 гЦибуля ріпчаста 3 шт.Сіль, перець за смакомПочинаємо готувати кролика з грушами:Подготовленого кролика розрізаємо на шматки і обсмажуємо на сковороді з вершковим маслом.Груші

Останнє оновлення: П'ятниця, 03 жовтня 2014, 17:38

Перегляди: 393

Детальніше: Кролик з грушами

Кролик з картоплею і яблуками

Для приготування кролика з картоплею і яблуками, нам буде потрібно:Кролик 1,5 кгцибуля ріпчаста 3 шт.200 г гриби гливаяблука-3 шт.картопля 400 голія оливкова 4 ст. ложкибульйон 100 млзеленьсіль, перець за смаком *wacko* Починаємо готувати кролика з картоплею і

Останнє оновлення: П'ятниця, 03 жовтня 2014, 17:38

Перегляди: 419

Детальніше: Кролик з картоплею і яблуками

Заєць тушкований в сметані

Для приготування зайця, тушкованої в сметані, нам буде потрібно:Заєць 1 тушкаМорква 150 гКорінь петрушки 3 штЦибуля ріпчаста 3 шт.Масло вершкове 100 гОцет 100 млВода 1 лСметана 400 гБорошно 1 ст. ложкаСіль, перець за смакомПочинаємо готувати зайця, тушкованого в

Останнє оновлення: П'ятниця, 03 жовтня 2014, 17:37

Перегляди: 449

Детальніше: Заєць тушкований в сметані

Авторське право належить "Клубу здорового харчування" 2012. Всі права збережено.

Top Desktop version